Habfólia

Habosított polietilén fólia termékek, különböző méretekben, elsősorban autó- és műanyagiparban való felhasználásra. Kiemelkedő tulajdonsága a rendkívüli felületvédelem. Lakkozott, fényezett felületeket kitűnően védi a karcolásokkal szemben.

Légpárnás fólia

Törékeny termékek, sérülékeny tárgyak kiváló csomagolóanyaga, extrém szállítási körülmények esetén is. Megfelelő védelmet biztosít az ütéssel és rázkódással szemben. Használata elterjedt az elektronikai-, az autó-, és építőiparban, de gyakran veszik hasznát az élelmiszeripar területén is.

Építőipari termékek

Hab és légpárnás fólia termékek, igény szerinti kiszerelésben. Rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságuk miatt használatuk széles körben kedvelt és elterjedt. Tetőfóliák, csőhéjak, peremszegélyek, parketta alátét fóliák mind-mind praktikusan alkalmazhatóak az építőipar területén.

Hírek, Aktuális

Extrudált légpárnás fóliák

Cégünk a 2016-os évben megkezdte a légpárnás fóliák extrudálását sárvári telephelyén!
Így még kedvezőbb feltételekkel várjuk megrendeléseiket "buborékos" termékeinkre. 40-300 my vastagságban, 2,4 m szélességig tudunk tekercseket kínálni, akár ötrétegű kivitelben!

Abriso-Jiffy csoport

Abriso NV 2019 júniusban felvásárolta az Airpack, Jiffy és TAP Telion cégeket, ezáltal Abriso Hungary Kft. az Abriso-Jiffy csoport része lett.

Protective packaging

Bővebben

Building insulation

Bővebben

Több mint 10 éves tapasztalattal, szakértelemmel megrendelőink szolgálatában.

Cégünk fő tevékenységi köre ipari csomagolóanyagok gyártása és konfekcionálása.

Termékeink: habosított polietilén fólia és légpárnás fólia, melyeket többféle vastagságban, méretben, ívekben és tekercs kiszerelésben forgalmazunk, igény esetén akár perforálva is.

Rövid határidővel, kiszállítással, egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelően.

Ne habozzon, legyen Ön is partnerünk!

Kapcsolat / Ajánlatkérés

Abriso Hungary Kft. // 9600 Sárvár, Ikervári utca 40.
Telefon: +36 95 200 124 // Mobil: +36 70 882 2439 // Fax: +36 95 200 125 // E-mail: kereskedelem@abrisojiffy.com

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk. Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az űrlap elküldéséhez kérem húzza át az alábbi kapcsolót balról jobbra.

Anyagtípus


Terméktípus